• Onze voetbalvereniging draait op onze vrijwilligers en daar kunt u deel van uit gaan maken.Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe penningmeester en een gastheer/vrouw, welke ons trouwe bestuur zou willen komen ondersteunen.
    Lijkt het je wat om iets voor onze vereniging te betekenen, dan zijn wij op zoek naar jou. We hebben voor de functie van penningmeester per direct iemand nodig. Deze zal het komende seizoen worden ondersteund en begeleid door onze huidige penningmeester Hans Nieuwenhuizen.
    Als gastheer ben je op zondag aanwezig bij de club om de tegenstander en de scheisrechter van ons 1e elftal te ontvangen en te woord te staan. Deze functie is om de week op zondag, vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur.
    Mocht je interesse hebben in één van bovenstaande functies stuur dan een mail naar; svwieringerwaard@ziggo.nl