• Pieter de Waard gastspreker vrijwilligers dag

12 apr 2022
  • Op zondag 21 augustus wordt er naar aanleiding van het 100-jarig jubileum een dag georganiseerd voor alle sponsoren en vrijwilligers van sv Wieringerwaard. Deze dag zal starten met een Jeu de Boules toernooi bij de plaatselijke vereniging Onderhands. Vervolgens staat de BBQ klaar bij de voetbalverening. Vanaf 19.30 zal Pieter de Waard als gastspreker de avond afsluiten.

Pieter de Waard is een Nederlandse bestuurder en mediapersoonlijkheid. Hij wordt gezien als het boegbeeld van voetbalclub Telstar waar hij sinds 2006 ook voorzitter is. In 2019 stelde De Waard zich kandidaat om voorzitter te worden bij de KNVB, als opvolger van Michael van Praag. Datzelfde jaar nam De Waard ook deel aan De Slimste Mens.