• Sinds de nieuwe KNVB Wedstrijdzaken app en de nieuwe Voetbal.nl app is er geen fysieke spelerspas meer. De foto en gegevens in de app zijn de basis voor de controle door de scheidsrechter. Leden kunnen zelf de foto voor de spelerspas tot 1 november zelf in de Voetbal.nl app plaatsen en wijzigen.

Wie kan een foto toevoegen en hoe doe je dat?

In de Voetbal.nl app en website en in de KNVB wedstrijdzaken app wordt gebruik gemaakt van profielfoto’s. Je kunt je eigen profielfoto toevoegen via Mijn gegevens in de Voetbal.nl app of website en in KNVB wedstrijdzaken app. Het is tevens mogelijk om een foto door je vereniging of de KNVB toe te laten voegen aan jouw profiel. Tenslotte kan een teammanager voor elk van zijn teamleden een foto toevoegen via de KNVB wedstrijdzaken app.

Let op: Ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app bepaalde persoonlijke gegevens (waaronder de foto) niet zelf wijzigen. Hoe kun je er als jongere onder 16 jaar dan voor zorgen dat je foto wordt gewijzigd? Antwoord op deze vraag vind je hier voor de Voetbal.nl app én hier voor de KNVB Wedstrijdzaken app