• Welkom op de nieuwe website van sv Wieringerwaard. Bovenaan de pagina vindt u een navigatiebalk, die u vervolgens leidt naar diverse informatie pagina's. Op de home pagina vindt u de laatste nieuwsberichten en aan de rechterkant staat een kalender waar de verschillende verenigingsactiviteiten op staan.

Op de club pagina staan de namen en telefoonnumers van alle besturusleden, trainers, begeleiders en coaches van sv Wieringerwaard. Tevens kunt u via deze pagina de historie van de vereniging terug lezen, foto's bekijken en de link naar de film van het 90-jarig bestaan terug vinden.

Op de pagina voetbal kunt u kiezen tussen junioren en senioren, vervolgens kiest u het team waar u naar op zoek bent. Elk team heeft zijn eigen pagina met uitslagen, standen en het programma.

Bij wedstrijdzaken kunt u vooruit kijken naar de eerstvolgende wedstrijd van alle teams en vindt u het tuis- en uitprogramma van de komende maanden. Mocht er een wedstrijd worden afgelast, dan vindt u dat terug bij afgelastingen.

Op de handbalpagina staat alle informatie voor wat betreft onze handbalafdeling. Hier kunt u ook het programma van de handbal dames terug vinden.

Wij hopen dat u net zo blij bent met de nieuwe website als dat wij dat zijn. Mocht u toch iets missen of iets op de site willen plaatsen, stuur dan een mail naar vanderwardt@ziggo.nl