• Kater en Hoogeveen vanaf komend seizoen aan het roer bij SV Wieringerwaard

    Hans Kater en Yorick Hoogeveen zijn vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainers van SV Wieringerwaard. Dat maakte voorzitter Roy van der Sangen afgelopen weekend bekend op de Nieuwjaarsreceptie van de Roodbroeken. Kater en Hoogeveen zijn geen onbekenden voor de selectie van Wieringerwaard, gezien het feit dat zij de afgelopen seizoenen fungeerden als de assistenten van hoofdtrainer Jack Vledder. Nu Vledder na vijf seizoenen Wieringerwaard koos voor een avontuur als voorzitter bij VV Kaagvogels, neemt het duo zijn taken vanaf het komende seizoen dus over.

    “Een logische stap”, noemde Van der Sangen de keuze voor de trainers die al jaren op Sportpark Wieringerwaard rondlopen en dus kennis hebben over de gang van zaken bij de dorpsclub. “Het feit dat het trainingsveld iedere dinsdag en donderdag vol staat, tekent dat het wel goed zit met de chemie tussen deze trainers en de spelersgroep. We kijken uit naar een succesvolle periode, maar hopen vanzelfsprekend eerst het huidige seizoen nog op een positieve manier af te sluiten.

    Wieringerwaard neemt momenteel, tijdens de winterstop, de zesde plek in op de ranglijst van de vijfde klasse A. Komend weekend wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen ZDH.