• sv Wieringerwaard minutenspel

  Hoe werkt het?

  Het minutenspel begint bij de 1ste thuiswedstrijd van Wieringerwaard 1 en het werkt als volgt:

  U koopt voor 25 euro een minuut, u mag zoveel minuten kopen als u zelf wilt!

  Er zijn 88 minuten beschikbaar om te kopen. Minuut 45 en 90 zijn niet te koop i.v.m. blessuretijd. De volgorde van aanmelden correspondeert met een minuut, via een computerprogramma wordt er aan elke deelnemer een minuut gekoppeld. Na de winterstop krijgt u een andere minuut toegewezen.

  Wat heb je aan een minuut?

  Mocht er in uw minuut de eerste goal gescoord worden, wint u 50 euro!! Let op: Dit geldt alleen voor de eerste goal van ons aller Wieringerwaard 1 en alleen bij thuis wedstrijden! De minuut die op het scorebord wordt weer gegeven is hier bepalend.  Dit betekent dat u 12 keer kans maakt op 50 euro! Als er niet wordt gescoord door Wieringerwaard 1, wordt er dus ook niks gewonnen.

  Waar kun je ze kopen?

  Minuten kunnen worden ingekocht bij Milou Wonder (06-25033135)en Ingmar Hoogeveen (06-52737377) of als je ons ziet bij de vereniging! Betaling dient cash te worden voldaan.

  De uiteindelijke opbrengsten van het minutenspel komt in zijn geheel ten goede aan de organisatie van het jubileum t.b.v. het 100 jarig bestaan van sv Wieringerwaard.

  Met sportieve groet,

  De Organisatie