• Zondag 11 juni | Kermisloop, Zeskamp en Schijt je Rijk

   

  KERMISLOOP – vanaf 10:15 uur

  Op zondagochtend vindt de welbekende kermisloop, georganiseerd door gymnastiekvereniging Olympia, plaats op de sportvelden van s.v. Wieringerwaard.

   

  Het programma van zondag 11 juni is als volgt:

  Vanaf 10:15 uur: Inschrijving (2,50 euro) bij s.v. Wieringerwaard

  11:00 uur        50 meter prestatieloop          t/m 4 jaar

  11:05 uur        250 meter wedstrijd               5 en 6 jaar

  11:15 uur        500 meter wedstrijd               7 en 8 jaar

  11:25 uur        750 meter wedstrijd               9 en 10 jaar

  11:35 uur        1000 meter wedstrijd             11, 12 en 13 jaar

  11:45 uur        Estafette 1000 meter             Alle leeftijden (met 2,3 of 4 personen, bijvoorbeeld ouder(s) met kind(eren), vrienden, klasgenoten, broer en zus enz.)

   

  Meer informatie via: 06-51341870

   

  ZESKAMP – vanaf 13:00 uur

  Aansluitend op de kermisloop gaan we door met een heel nieuw onderdeel van de kermis, namelijk een zeskamp!

   

  Heb jij altijd al eens op een vliegend tapijt willen zitten, met handtasjes en aardappels willen gooien of willen spuiten met een echte brandweerslang? Doe dan mee aan de zeskamp!

   

  Verzamel 5 gezellige mensen bij elkaar waarmee jij denkt deze strijd te gaan winnen en meld je aan door een mailtje te sturen naar kermiswieringerwaard@gmail.com. Wie weet worden jullie dan wel de winnaars van de eerste zeskamp van Kermis Wieringerwaard!

   

  SCHIJT JE RIJK – vanaf 17:00 uur

  Voor velen van jullie zal Schijt je Rijk geen onbekend spel zijn. Omdat het altijd met veel enthousiasme wordt ontvangen, halen we dit fantastische spel op de ‘’kermis zondag’’ met veel plezier terug.

   

  Speluitleg

  Op het voetbalveld zal de ‘’Schijtsrechter’’ om 17:00 uur een koe loslaten. Het voetbalveld is verdeeld in vakken. Een vak kost 5 euro. De eigenaar van het vak waar de koe zijn behoefte doet, wint de hoofdprijs! Kleine ‘behoeftes’ tellen niet mee. Alleen wanneer de koe een echte vlaai heeft geproduceerd, is er een winnaar. Op dat moment wordt de wedstrijd afgefloten.

   

  Vak kopen?

  Tijdens Familievoetbaldag (18 mei), op zondag 21 mei en tijdens de kermis is het mogelijk om een vak te kopen. Lukt u dit niet op een van deze dagen? Dan kunt u ook een mailtje sturen naar kermiswieringerwaard@gmail.com. En regelen we het via die weg.

   

  Natuurlijk is er ook op deze dag gezorgd voor muziek. Feest DJ Eric en zanger Lars Groenink zullen ervoor zorgen de zondag één groot feest wordt!