• Wij zullen u snel op de hoogte brengen over de nieuwe maatregelen van de KNVB betreffende het wel of niet door kunnen gaan van de trainingen voor de leden tot en met 17 jaar en welke maatregelen wij als vereniging hebben genomen om de trainingen op een verantwoorde manier door te kunnen laten gaan.

De komende weken zijn er geen wedstrijden in Nederland bij de amateurs na de invoering van nieuwe maatregelen in de strijd tegen Corona. Tijdens de persconferentie van onze minister president dinsdagavond 13 oktober is gesteld dat er geen amateurvoetbal wedstrijden zullen zijn.

Dit zijn de regels voor sporten

• Sporten mag alleen op 1,5 meter afstand van anderen.
    • Sport alleen of in een team van maximaal 4 mensen. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Dit geldt voor mensen van 18 jaar en ouder.
    • De sportregels gelden niet voor kinderen tot 18 jaar. Zij mogen wel in grotere teams sporten of wedstrijden spelen tegen teams van hun eigen club.
    • Sportkantines zijn gesloten.
    • Douches en kleedkamers zijn gesloten.

Voor alle vragen rond voetbal en corona heeft de knvb een pagina op haar website; https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

Wij houden u op de hoogte.