• Jack Vledder ook volgend seizoen aan het roer bij Wieringerwaard

    Trainer Jack Vledder staat ook volgend seizoen voor de groep bij de selectie van Wieringerwaard. De 44-jarige coach en de club zijn eruit en hebben kenbaar gemaakt graag nog minimaal een jaar met elkaar door te willen. Ook de assistenten van Vledder, Hans Kater en Yorick Hoogeveen, blijven behouden voor de selectie van Wieringerwaard.

    Vledder is momenteel bezig met zijn vierde seizoen bij de huidige nummer 2 van de klasse 5A en plakt daar dus nog een vijfde jaar aan vast. De eerste seizoenen werden mede door corona niet geheel afgemaakt, maar vorig jaar werd er - onder andere door een ongeslagen reeks van tien wedstrijden – beslag gelegd op de laatste periode. Ook dit seizoen is er met zeven overwinningen op rij weer aantoonbaar chemie tussen de leiders en de spelersgroep, wat de club en Vledder en zijn assistenten heeft doen besluiten om er nog een jaar aan vast te plakken.

    Wieringerwaard 1 geniet na de overwinning tegen Petten (0-2) nu van een winterstop. De eerstvolgende wedstrijd is op zondag 5 februari, thuis tegen Callantsoog.