• Feestweekend 100 jarig bestaan

Ter afsluiting van het 100-jarig jubileumjaar van s.v. Wieringerwaard zullen wij voor alle leden, trainers/begeleiders/coaches, vrijwilligers, sponsoren en een ieder die sv Wieringerwaard een warm hart toedraagt een jubileumweekend organiseren. De definitieve datum zal op een later tijdstip worden gepland, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het Corona virus.

Onderstaand in ieder geval de planning zoals wij deze in grote lijnen al hadden uitegewerkt voor het weekend van 30 en 31 mei 2020.

Vrijwilligersdag op zaterdag (datum nader te bepalen);

Op deze dag organiseren wij voor alle sponsoren en vrijwilligers een jeu des boules toernooi bij onze plaatselijke vereniging “Onderhands”. U wordt vanaf 14.30 uur verwelkomd waarna er een korte uitleg plaatsvindt. Vervolgens wordt er in tweetallen gestreden om de eeuwige roem. Na afloop (±17.30 uur) is er de mogelijkheid om na te praten in de voetbalkantine.Vanaf 18.00 uur zal de BBQ gaan branden en kunt u volop genieten van diverse soorten vlees en salades.

Afsluitende feestdag op zondag (datum nader te bepalen);

Programma / Planning;

13.00 – 14.30 uur       AZ jeugdvoetbalclinic (voor alle jeugdleden van s.v. Wieringerwaard)

15.00 – 16.45 uur       Wedstrijd “oud” Wieringerwaard – Wieringerwaard 1

Vanaf 19.00 uur         Voetbaltheater Joost Schimmel met o.a. voetbalquiz

Vanaf 21.00 uur         Feestavond met DJ Marcel Meijer en zanger Lars Groenink

Wij hopen voor iedereen een gevarieerd programma te hebben gepland, mocht u echter andere leuke ideëen hebben, dan staan wij daar altijd voor open om dit eventueel te bespreken. Stuur een mail naar svwieringerwaard100@ziggo.nl.